Monday, April 12, 2010

BENGANG!!!

Assalamualaikum..

bengang bengang pon salam jangan dok buat lopa ya..

uhh hari ni,

HAPPY BUFDAY PEWES!!!

bufday makhluk asing dari gambag tutup idong di bawah
sila scroll down.

kenapa aku bengang??!!!
sebab gambag semua dah hilannnggggggggggg!!!!
mana pi neyh???
aku simpan dalam 'My Computer' bahagian D
then tetiba hari nih....
fuhh~ hilang terus folder D tu..

sapa sapa yang komputer expert di sini
SILA BANTU AKUUU!!!
pliss pliss.
wuwuww.

Ohh tak sempat lagi nak update pasai "best bufday gift evarh" tu
Insyaallah 2 3 hari lagi la.
Aku baru ja habis kerja sebagai editor 3 hari 3 malam.
then esok kena jadik Fessi untuk bebudak Siam di USM.
Fessi untuk 1 bolan !!!

enjoy memang enjoy.
tapi bizi sangat laaa..
tusyen terpaksa aku tunda ke bolan depan.
bukan customer yang lari, cekgu yang lari. ahahaha


apapun clue untuk "Best Bufday Gift evarh"
(adoi mak. odosnyaaaa!!)


received Pelajar Terbaik STPM in Pulau Pinang.
:)


will update soon.
wait up~

3 comments:

Syue Gagashi said...

oh sibuk bukak hadiah bday ke, smpai x update? :DD

★ Mia~En~Ciel アスミラ★ said...

haha. syue die hard fans aiman jafre ;)

Nurul Iman Faisal said...

man man. congrats. :D